Fiesta Macumba

Speciale gratis openlucht editie.

Op zaterdag 20 juli presenteert de maandelijkse Latijns-Amerikaanse clubavond Fiesta Macumba een speciale, gratis openlucht editie waarbij twee latin bands uit Amsterdam zullen optreden in het Vondelpark Openluchttheater.

Fiesta Macumba bestaat deze zomer alweer 5 jaar en heeft door de jaren al heel wat dansvloeren in en rondom Amsterdam onveilig gemaakt. Het recept is inmiddels bekend: een authentieke party latino style met het lekkerste wat Latijns-Amerika aan muziek te bieden heeft: van banging baile funk tot knallende rock mestizo, tot heerlijke cumbia en alles daartussen! Resident DJ’s Poto Peludo en Nacho staan op deze eerste openlucht editie in het Vondelpark Openluchttheater achter de decks en presenteren twee bands waar je niet bij kunt stilstaan: TenTemPiés en Supercity!

TENTEMPIÉS

TenTemPiés is een internationaal collectief van muzikanten gebaseerd in Amsterdam. Hun muziek is een vernieuwende en zeer dansbare mix van Latin rock, ska en reggae met een Amsterdamse twist: Damsko Mestizo! De formatie is in de zomer van 2008 opgericht en is sindsdien vrijwel non-stop op tour, zowel binnen als buiten Nederland. Met hun nieuwe EP ‘A Casa Tierra’ tovert TenTemPiés elk seizoen om tot hartje zomer. Bereid je voor, dansen is onvermijdelijk!

 

SUPERCITY

Supercity schotelt je een meergangenmenu voor met gerechten uit verre streken. Afrikaanse voodoo, gemarineerd in lang vervlogen Caribische klanken. Psychedelische gitaren in een saus van New Orleans-blazers, op smaak gebracht met flink veel pepers. Supercity speelt dit keer als duo hun eigenzinnige mix van Sudaca jazz, desert-blues en gypsy-swing waar je hart sneller van gaat kloppen!

__________________________________

 

FIESTA MACUMBA OPEN AIR

Zaterdag 20 juli 2013 | 15:00-19:00 uur | gratis entree

Live: TenTemPiés + Supercity | DJ’s: Poto Peludo + Nacho

Locatie: Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam