Guus Meeuwis

Extra Groots met een zachte G concert.

Ook volgend jaar staat Guus op zondagmiddag in het Philips Stadion in Eindhoven met zijn ‘Groots met een zachte G’ concertreeks!

Vanwege de enorme run op kaarten geeft hij een extra stadionconcert op zondag 15 juni 2014. De kaarten voor de concerten op vrijdag 13 en zaterdag 14 juni zijn alweer bijna uitverkocht. “Het is te gek om te merken dat de mensen net zoveel plezier beleven aan de concerten als wij zelf! We doen elk jaar ons uiterste best om er weer een groot feest van te maken maar dat lukt niet zonder een enthousiast publiek. Dat er nu alweer zoveel mensen uitkijken naar volgend jaar is echt ongelooflijk. Dat geeft me echt een kick!”, aldus Guus.

Wil jij verzekerd zijn van kaarten? Wees er dan snel bij!
Kaarten voor Groots met een zachte G 2014 zijn te koop via Ticket Service, 0900-3001250 (€ 0,45 p.m.) en de bekende voorverkoopadressen.

Voor meer informatie over de concerten ga je naar www.grootsmeteenzachteg.nl.

Fotografie: Walter Blokker