Jaap Reesema

Zanger komt met nieuwe single.

Op vrijdag 14 juni a.s. verschijnt de nieuwe single van Jaap Reesema, ‘Mijn Wereld Op Z’n Kop’. De zanger heeft na het uitkomen van zijn debuutalbum twee jaar de tijd genomen om, naast zijn studie Rechten af te ronden en het opzetten van een eigen horecazaak, zijn definitieve muzikale richting te bepalen, welke hij vond in de Nederlandstalige pop met een eigentijds geluid. De zomerse single ‘Mijn Wereld Op Z’n Kop’ is het eerste voorproefje op deze nieuwe richting.

De muziek van de nieuwe single van Jaap Reesema schreef hij zelf, samen met zijn vaste muzikale partner Sander Baas. De tekst is geschreven door Jon Karthaus en Bart Zeilstra.

‘Dit nummer past bij mij, het draagt precies uit welke richting ik op wil met mijn muziek: Nederlandstalige pop die toegankelijk is en in je hoofd blijft hangen’, aldus Jaap.

De single ‘Mijn Wereld Op Z’n Kop’ is vanaf vrijdag 14 juni verkrijgbaar via iTunes.

foto www.jaapreesema.com