Jessie J

Eerste single, ‘Wild’, van haar nieuwe album uit.

Na het wereldwijde succes van haar debuutalbum ‘Who You Are’ en hits als ‘Price Tag’ en ‘Domino’, legt Jessie J nu de laatste hand aan de opvolger.

Afgelopen weekend bracht de zangeres ‘Wild’ uit, de eerste single van haar nieuwe album, dat later dit jaar uitkomt. Rappers Big Sean en Dizzee Rascal zijn ook te horen in het energieke nummer. In haar thuisland Groot-Brittannië stond ‘Wild’ binnen 24 uur op nummer 3 in de hitlijst.
Sinds maandag is de single wereldwijd verkrijgbaar via iTunes.

Afgelopen woensdag ging de videoclip bij ‘Wild’ in première op VEVO. Jessie J, die in maart op televisie al haar haar liet afscheren voor het goede doel, postte onlangs ook een akoestische versie van haar nieuwe single op YouTube.

© Universal