Kane

Hagenezen starten ‘Come Together Clubtour’ in Haarlem.

Eigenlijk behoeft de band Kane geen introductie. De band heeft hitsingles zoals ‘So Glad You Made It’, ‘Rain Down On Me’, ‘Shot of a Gun’, ‘No Surrender’ en ‘Come Together’, meerdere platina albums en uitverkochte concerten in onder andere Ahoy, Amsterdam ArenA, De Kuip, Strand van Almere, ADO Den Haag stadion, HMH, Westergasfabriek en het Malieveld op haar naam staan. In 2011 stond Kane 3x in een uitverkocht Ahoy met ‘Singles Only. De aanleiding van deze concertreeks was het gelijknamig verschenen ‘best of’ album, met alle 24 uitgebrachte singles van de band.
In het najaar van 2012 verscheen het zesde studio album ‘Come Together’.

Met vele onderscheidingen op zak als MTV, TMF, 3FM, Gouden Harp en Edison awards, schaart Kane zich inmiddels bij de meest succesvolle Nederlandse bands ooit. De band won onlangs nog een JingleBall award voor ‘Hit van het jaar’ met de single ‘Come Together’ en een Edison voor ‘Beste Groep’.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Amsterdamse indie-popband Valerius. De band werd opgericht door de Nederlands/Amerikaanse broers Kay en Jesse Nambiar. Hun doorbraak komt in 2010 met de hitsingle ‘She Doesn’t Know’. Valerius brengt catchy pop songs, frisse gitaarriffs en sterke hooks die doen denken aan een geslaagd huwelijk tussen de blue-eyed soul van Hall & Oates en Franse synth-pop favoriet Phoenix.

Ticketverkoop 25 Eur

Kane

Patronaat