Lowlands

Nieuwe namen op Lowlands.

Nirvana, wie kent ze niet? De Amerikaanse grungehelden zonder wie de popgeschiedenis heel anders was verlopen. Zelfde geldt voor hun legendarische ‘Nevermind’. Tof nieuws dus dat we die plaat op Lowlands van voor naar achter laten naspelen. O.a. The Opposites feat. Epic Fuel, Mister and Mississippi, DeWolff, Elle Bandita en Kensington gaan zich ontfermen over alle krakers op het album!

Het Britse drum & bass-duo Chase & Status is immers een vaste waarde op Lowlands. Vorig jaar sloegen ze even over, maar dit jaar zijn ze er weer!

Winne, Jiggy Djé en Sticks behoren tot de beste mc’s van het land. Nu doen ze dat samen, als Great Minds.

Bergen lof, dat kreeg Mount Kimbie toegezwaaid vorig jaar op Lowlands 2010. Dit Britse duo scoort altijd goede punten op hun festivalrapport!

De Brits/Nieuw-Zeelandse band The Veils is hartstochtelijker dan ooit, soms op het waanzinnige af. Dat belooft veel, met hun eerdere optreden op Lowlands reikte hun intensiteit tot aan de hemel.

Metalband Gojira is een waarachtig bruut metalmonster, dat in het afgelopen decennium met overweldigend succes is geweest. Met hun mix van death- en progressivemetal walsen de vier Fransozen straks over Lowlandia heen!

En nog veel meer mooie namen:

Balthazar | The Boxettes | Fiddlers Green | Gold Panda | The Hard Way | Jagwar Ma | DJ Koze | Larry and his Flask | MS MR | Mister and Mississippi | Nina Kraviz | Noah & the Whale | Noisia | Sam Amidon | Satelitte Stories | Snakehips | Tim Vantol | Totally Enormous Extinct Dinosaurs |
Op lowlands.nl alle info, foto´s en meer.

Fotografie: Paul Barendregt