Serious talent Tour

Mattanja Joy Bradley en The New Shining trekken door het land.

De Serious Talent On Tour trekt vanaf 10 mei weer door het gehele land. Dit jaar zullen Mattanja Joy Bradley en The New Shining deelnemen aan de tour. De 3FM Serious Talent On Tour kende al twee eerdere edities. In 2011 tourden de bands Handsome Poets, Chef’Special en The Hype door Nederland. Daarop volgde de tweede editie met Ed Struijlaart, Chagall en A Polaroid View. Het stokje wordt nu overgenomen door Mattanja Joy Bradley en The New Shining.

Mattanja stond op Noorderslag, had al een hitje te pakken met haar single ‘Beautiful Imperfections’ en momenteel wordt haar nieuwe single ‘Wake Me Up’ veelvuldig gedraaid op de radiostations. Dit voorjaar verschijnt haar debuutalbum. The New Shining had een grote hit met ‘Can’t Make Up My Mind’, kregen drie nominaties voor een Edison en zijn genomineerd voor twee 3FM Awards waaronder de 3FM Serious Talent Award. De nieuwe single van het nog te verschijnen album zal over een week uitkomen.

@Tivoli

locatie:Tivoli de Helling

datum:14 jun 2013

entree:€ 10.00

zaal open:19:30u

aanvang:20:15u