One Direction

Band komt met nieuwe single.

Als teaser voor de 3D film ‘This Is Us’ brengt One Direction een nieuwe single uit. Het nummer ‘Best Song Ever’ is afkomstig van het nieuwe album van de band en is vanaf middernacht te reserveren via iTunes en wordt officieel uitgebracht op 22 juli.

Bekijk hier de mededeling van de band over ‘Best Song Ever’.

Met ‘Best Song Ever’ leveren Niall, Harry, Louis, Zayn en Louis weer een popklassieker af. Fans kunnen vanavond een eerste indruk krijgen van het nummer als de trailer van de film op het Vevo kanaal van de band verschijnt.

One Direction is momenteel bezig met de ‘Take Me Home’ wereldtour. In 2014 staat er een nieuwe wereldtournee op de agenda.

One Direction verkocht van ‘Up All Night’ en ‘Take Me Home’ wereldwijd meer dan 30 miljoen albums, namen 2 Britt Awards mee naar huis, wonnen 3 MTV Europe Awards en hebben 3 Billboard Music Awards op hun naam staan. Dit jaar scoorde de band hun derde nummer 1 hit in de UK met de officiele Red Nose Day single ‘One Way Or Another(Teenage Kicks).
De film ‘This Is Us’ is in augustus te zien.