One Republic

Amerikaanse poprockband komt naar Amsterdam.

De Amerikaanse poprockband One Republic geeft op 3 maart 2014 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

One Republic, bestaande uit zanger Ryan Tedder, bassist Brent Kutzle, drummer Eddie Fisher en gitaristen Zach Filkins en Drew Brown, heeft zijn bekendheid mede te danken aan My Space. Zanger Ryan Tedder werd naar aanleiding van de vele hits op My Space benaderd door het label van de wereldberoemde producer Timbaland. In 2007 kwam daar het debuutalbum ‘Dreaming Out Load’ uit en scoorde het vijftal een wereldhit met de remix van het nummer ‘Apologize’.

Het tweede album ‘Waking Up’ volgde in 2009 met daarop opnieuw een top 10 hit met de single ‘All The Right Moves’. Het derde album ‘Native’ is begin dit jaar uitgebracht gevolgd door een wereldtour in het teken van het nieuwe album.
One Republic staat inmiddels bekend om hun verrassend goede live optredens. Hun uitverkochte concert in Paradiso eerder dit jaar werd door de bezoekers en de pers zeer goed ontvangen.

One Republic

Maandag 3 maart 2014
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 32 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20:00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).