Passenger

Populaire Britse band naar HHM.

Zojuist heeft de Britse eenmansband Passenger zijn Europese tour aangekondigd. Op zondag 27 oktober geeft Passenger een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Jarenlang reisde singer-songwriter Mike Rosenberg, die in eerste instantie met vier anderen de band Passenger vormde, als straatmuzikant de wereld rond. Zijn eerste vier albums financierde hij met het geld dat hij verdiende als straatmuzikant.
Hij vertrok in 2009 naar Australië waar zijn huidige album ‘All The Little Lights’ tot stand kwam. Het album bereikte in vele landen de top tien status. Zijn grote doorbraak kwam met de eerste single ‘Let Her Go’, waarmee hij in 13 landen de nummer 1 positie bereikte en meer dan 30 miljoen views op YouTube behaalde.

Aanstaande zaterdag is Passenger in Nederland voor een optreden op het hoofdpodium van Pinkpop.

3FM presents

PASSENGER

Zondag 27 oktober 2013
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 28 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).