Pusha T

Rapper maakt opwachting tijdens ENCORE.

Op zaterdag 23 november is rapper Pusha T live te zien tijdens de wekelijkse hiphop- en R&B-clubnacht ENCORE in de Melkweg. De kaartverkoop voor dit volledige concert van de Kanye West-protegé start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen

Pusha T vestigde begin jaren negentig zijn naam door samen met zijn broer Gene “No Malice” Thornton de groep Clipse op te richten. Ondanks het succes van Clipse, besloten de broers in 2010 een (voorlopig) punt achter hun samenwerking te zetten om zich te richten op hun solocarrières. Al snel volgde voor Pusha T een deal bij Kanye West’s label G.O.O.D Music waaronder hij de met veel enthousiasme ontvangen mixtape ‘Fear of God’ en zijn EP ‘Fear of God II: Let Us Pray’ uitbracht.

 

My Name Is My Name
Deze zomer komt Pusha T met het langverwachte album ‘My Name Is My Name’. Singles ‘Numbers on the Boards’, ‘Millions’ feat. Rick Ross en ‘Who I Am’ feat. 2 Chainz & Big Sean hebben tot dusver al bewezen dat ‘My Name Is My Name’ de plaat van deze zomer wordt, precies zoals Rolling Stone magazine eerder dit jaar al had voorspeld.

ENCORE
Met ENCORE heeft Amsterdam er sinds vorig jaar een populaire, wekelijkse clubnacht voor liefhebbers van hiphop, R&B en verwante muziekstijlen bij. De beste dj’s van het land verzamelen zich elke zaterdag in de Melkweg voor een clubnacht waar het niet gaat om het beoordelen van elkaars outfit, maar om het losgaan op de betere hiphop en R&B in brede zin. Tijdens ENCORE draait het om meer. Meer kwaliteit, meer gezelligheid, meer muziek en meer verrassingen.

 

Zaterdag 23 november 2013

PUSHA T @ ENCORE

Melkweg – Amsterdam

Entree: € 15,- (excl. servicekosten)

Doors: 00.00 uur /Aanvang show: 01.00 uur
Kaartverkoop start zaterdag 22 juni om 10.00 uur via www.melkweg.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.
Kijk voor meer informatie over Pusha T op www.pusha-t.com of op Facebook.