Roots in the Park 2013

Grote namen in een sfeervol park.

Het mooiste kleinschalige festival met grote namen’ zo wordt Roots in the Park ook wel genoemd. En niet onterecht want op het affiche prijken Internationale headliners als soul/bluesrock zangeres Beth Hart (die hier haar enige Nederlandse show van deze zomer zal spelen!) en Gov’t Mule, de southern-rock band onder leiding van Allman Brothers Band gitarist en zanger Warren Haynes.

Niet zomaar namen die je verwacht op een eerste editie, en zeker niet op een festival met een intieme opzet. Dan de Otis Taylor Band, een graag geziene gast op de grote Europese festivals, maar slechts zelden ook daadwerkelijk in Europa te zien. Ook de talentvolle Canadese band Ben Caplan & The Casual Smokers zijn van de partij, Ben Caplan’s naam is in opmars, onlangs speelde hij een reeks solo-concerten in ons land voor volle zalen.

The Excitements brengen een stevige dosis 60’s rhythm ’n blues en dampende soul in de traditie van Otis Redding en Aretha Franklin. De Britse band The Epstein brengt folk en americana. Dit voorjaar komt hun nieuwe plaat uit, een veelbelovende schijf van een bijzonder veelbelovende band. Voor een stevige set steengoede blues is de Amerikaanse band Moreland & Arbuckle geboekt. Het festival wordt geopend door Maison Du Malheur, een originele en talentvolle band die bij uitstek geschikt is om een veelzijdige muzikale dag in het park stijlvol af te trappen!

Vanwege de centrale ligging, de goede OV-verbindingen én de gratis parkeergelegenheden is Roots in the Park voor iedereen goed bereikbaar.
Zaterdag 6 juli 2013
Julianapark, Utrecht
Aanvang: 11.45 uur
Entree € 35,- (excl. servicekosten)

Tickets bestel je hier.

(c) Ticketmaster