Symphonica In Rosso

Trijntje Oosterhuis special guest.

De eerste gastartiest van Symphonica in Rosso 2013 is bekend. Tijdens de concerten op 16, 18 en 20 oktober zal Anouk het podium delen met Trijntje Oosterhuis.  “Ik heb voor haar laatste album geschreven. Het leek me heel leuk om daar samen iets van te doen. Zodat ik dan zo’n nummer wat ik heb geschreven, ook een keer zelf kan doen.” aldus de Haagse zangeres.

Anouk en Trijntje werkten vorig jaar samen op Oosterhuis’ laatste album Wrecks We Adore. Dit album, dat onder meer de hit Happiness bevat kwam direct binnen op 1 en behaalde de gouden status. Naast Anouk, die het album heeft geproduceerd en heeft meegeschreven aan de nummers, heeft ook het Zweedse duo Tore Johansson en Martin Gjerstad meegewerkt aan het album. Met deze producers werkte Anouk op bij haar eigen albums For Bitter Or Worse, To Get Her Together en Sad Singalong Songs.

Symphonica in Rosso
Tijdens Symphonica in Rosso wordt ieder jaar een topartiest in de spotlights gezet. In een prachtig decor en onder de professionele begeleiding van Guido’s Orchestra wordt iedere “Symphonica” weer een uniek evenement. De eerste zeven edities van Symphonica in Rosso trokken in totaal bijna 1.000.000 bezoekers verdeeld over 31 uitverkochte GelreDome concerten.

SYMPHONICA IN ROSSO 2013
ANOUK

Woensdag 16 oktober 2013
Vrijdag 18 oktober 2013
Zondag 20 oktober 2013
GelreDome – Arnhem
Entree: € 39,€ 49, € 59 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300