Valtifest

Organisatie maakt thema 2013 bekend; KAK!.

Dit jaar op zaterdag 7 september hebben ze, zo stronteigenwijs als ze zijn, overal schijt aan en gaan ze poepie chique! Dat allemaal zie je terug in hun thema KAK!

Valtifest-opperhoofd Joost van Bellen viert het 10 jarig jubileum van RAUW en doet zijn grote boodschap op de RAUW mainstage. Stront aan de knikker is er met De Jeugd van Tegenwoordig: zij hosten op de NDSM-werf hun eigen podium DJVT: Cultureel Centrum der Verschrikking. Er zijn ook nog eens zes andere podia zodat iedereen van 12:00 tot 23:00 helemaal voorzien is van kakkineus vermaak: De House Soos, F*CKING POOP QUEERS, Smirnoff Cube by Koekoek, Noisey Music by VICE, Paardenkracht en Cacque Classique.

De line-up wordt nog even geheim gehouden, maar het is er één om je gemanicuurde vingers bij af te likken.
Vanaf 11 juni wordt het volledige programma bekend gemaakt. Voor nu kun je alvast goed nadenken over je outfit. Loopt het je al dun in de broek? Want wordt het een koude kak outfit compleet met drollenvanger, een toiletjuffrouwpakje uit de verkleedkist, of toch Lana Del Diarree..?

Hoe dan ook, met het thema KAK! wordt het één dolle boel; schijtweer of niet!

De kaartjes kosten €45,- en koop je hier
Voor meer info check je www.valtifest.nl en www.facebook.com/valtifest

© Valitifest