Volbeat

Metal-rockband met hoog meezinggehalte naar Ziggo Dome.

Na het overdonderende optreden op FortaRock XL komt Volbeat op 21 november 2013 terug naar Nederland. De immens populaire Deense formatie geeft dan tijdens de ‘Outlaw Gentlemen & Shady Ladies’ tour een concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. De voorverkoop voor het concert van Volbeat begint morgen, vrijdag 14 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl, www.livenation.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Het rebelse Volbeat staat garant voor heavy riffs, country coolness en een flinke dosis rockabilly. De metal- en rocksound van Volbeat gaat gepaard met een hoog meezinggehalte en mede daardoor is de grote wereldwijde fanschare nog altijd groeiende. De laatste wapenfeiten van de Denen in Nederland liegen er dan ook niet om. Het meest recente album, getiteld ‘Outlaw Gentlemen & Shady Ladies’, kwam maar liefst binnen op nummer vier van de Album Top 100. Frontman Michael Poulsen over de laatste plaat: “It’s a new vibe for Volbeat. You’ve got everything – the rockabilly stuff, the melodies, the ultra-heavy stuff, the western motifs and the big rock songs. It’s everything that Volbeat are all about, but taken even further.” Op FortaRock XL bewees Volbeat reeds dat ook de live-shows nog altijd in de lift zitten, dus in de Ziggo Dome doen de heren er ongetwijfeld nog een schepje bovenop.

VOLBEAT – ‘Outlaw Gentlemen & Shady Ladies Tour’
& Support act

Ziggo Dome, Amsterdam
Entree: € 40,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Volbeat begint morgen, vrijdag 14 juni om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl, www.livenation.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).