Yellowcard

Band geeft akoestisch concert in de Melkweg.

De Amerikaanse poppunkband Yellowcard komt donderdag 19 november a.s. naar de Melkweg voor een bijzonder akoestisch, seated concert in de Rabozaal. Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van ‘Ocean Avenue’ wordt het doorbraakalbum in akoestische vorm uitgebracht en integraal gespeeld op deze speciale tour. De voorverkoop start woensdag 5 juni.

‘Ocean Avenue’ maakte in 2003 een enorme indruk op de poppunkscene en de band bereikte een groot publiek. Door de prominente rol van de viool creëerde Yellowcard een unieke en eigen sound. Voor de tiende verjaardag wil de band iets speciaals doen en daarom is er naast het album en de tour de speciale site moment.yellowcardrock.com gelanceerd. Hierop kunnen fans hun favoriete Yellowcard momenten delen via Instagram of Twitter door gebruik te maken van hashtag #YCMoment. ‘Ocean Avenue Acoustic’ komt 13 augustus uit: http://smarturl.it/YCOceanAveTrailer

Er zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren van de single ‘Ocean Avenue’ verkocht en het heeft daarmee de platinum status gehaald. In totaal heeft Yellowcard al meer dan twee en een half miljoen albums verkocht.

YELLOWCARD

presents Ocean Avenue Acoustic
& support act: Like Torches
Donderdag 19 november
Melkweg Amsterdam
Entree: € 20 prijs (excl. servicekosten, lidmaatschap)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande woensdag om 10.00 uur via: http://www.ticketmaster.nl/ en www.melkweg.nl