Festival De Keuze

MOTEL MOZAIQUE PROGRAMMEERT OPNIEUW MUZIEK TIJDENS FESTIVAL DE KEUZE.
Warhaus (Balthazar’s Maarten Devoldere) en Gruppo di Pawlowski (Mauro Pawlowski) reeds bevestigd

 

Motel Mozaïque gaat dit jaar opnieuw een muziekprogramma samenstellen voor Festival De Keuze dat van 19 tot en met 29 september plaatsvindt in Rotterdam. De eerste acts zijn inmiddels bevestigd: Warhaus, het gloednieuwe soloproject van Maarten Devoldere van de Belgische band Balthazar, en Mauro Pawlowski (o.a. dEUS) komt met zijn Gruppo di Pawlowski. Spoedig worden meer muzieknamen bekend gemaakt.

Festival De Keuze

Tijdens Festival De Keuze kan publiek 11 dagen lang genieten van theater, dans, muziek, mediakunst en goed eten. In de Rotterdamse Schouwburg en op verschillende locaties in de stad spelen zo’n 17 bijzondere voorstellingen uit de hele wereld. Iedere avond van het festival programmeert Motel Mozaïque minstens een band, act of dj. Het muziekprogramma vindt dit keer plaats op verschillende locaties en zalen.

Warhaus

Warhaus is het gloednieuwe zijproject van Maarten Devoldere, zanger, toetsenist en co-oprichter van Balthazar. En Balthazar is een van de meest interessante Belgische bands van het moment. Devoldere speelt onder meer gitaar, xylofoon en accordeon. Dit combineert hij uiteraard met zijn warme stemgeluid. De multi-instrumentalist brengt liedjes die bijna een pure versie van Balthazar-songs lijken, alsof hij zijn band van alle franjes ontdeed en de essentie overhield. Donderdag 19 september om 21:00 in de Rotterdamse Schouwburg (Kleine zaal), tickets a €10 zijn verkrijgbaar via dekeuze.nl

Gruppo di Pawlowski

Veelzijdigheid is de beste vriend van Mauro. Er schuilt een zachte singer-songwriter in de gitarist van dEUS maar hij is ook de aanvoerder van o.a. Mauro & The Grooms en Hitsville Drunks én schuwt de scherpe experimenten en de duivelse anticlimaxen niet met Gruppo di Pawlowski. Dit bizarre feestorkest brengt de meest experimentele en geniale nummers uit Mauro’s onoverzichtelijke oeuvre. Zondag 22 september om 21:00 in BAR, tickets a €10 zijn verkrijgbaar via dekeuze.nl

Motel Mozaïque & Rotterdamse Schouwburg

Motel Mozaïque en de Rotterdamse Schouwburg zijn al jarenlang vaste partners. Naast deze samenwerking met Festival De Keuze werken de beide partijen samen aan het Motel Mozaïque Festival waarbij de schouwburg de volledige theaterprogrammering verzorgt. Daarnaast vindt de Motel Mozaïque concertserie o.a. in en in nauwe samenwerking met de Rotterdamse Schouwburg plaats.

www.dekeuze.nlwww.motelmozaique.nl