FestyLand

Start Early Bird ticket verkoop FestyLand 2013!

Eerste act Memphis Maniacs!

– FestyLand: de officiële afsluiter van het festivalseizoen 2013 –

 Terwijl we ons te midden van de koudste zomer in 20 jaar bevinden, bereidt FestyLand zich alweer voor op een warme afsluiter van het festivalseizoen! De eerste 3.000 ‘vroege vogels’ krijgen nu de kans om combi- en weekendtickets te kopen met een korting van €5,- per ticket. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Het festival vindt dit jaar op 11, 12 en 13 oktober plaats op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden (Noord-Brabant).

De ticketprijzen exclusief fee voor FestyLand 2013 zijn als volgt:

Ticketprijzen Early Bird (slechts 3.000 stuks)
Combi-ticket (vrijdag en zaterdag)                                        €38,- (ipv €43,-)

Weekend-ticket (vrijdag, zaterdag en zondag)                                €45,- (ipv €48,-)

Campingticket (enkel in combinatie met een combi- of weekend-ticket) €18,-

De Early Bird tickets gaan aanstaande zaterdag 29 juni vanaf 11.00u in de verkoop via FestyLand.nl, zolang de voorraad strekt. De reguliere voorverkoop zal vervolgens later dit jaar starten.

Inmiddels is ook de allereerste act voor FestyLand 2013 bekend gemaakt: de dansvloervullers Memphis Maniacs, die ruim zeven jaar geleden als (toen nog) jongemannen op het lumineuze idee kwamen om het concept van mash-ups live met een band toe te gaan passen. Daardoor ontstond geleidelijk een band die klonk alsof een DJ met meerdere draaitafels knallers uit zeer diverse genres door en over elkaar heen gooit. Gaandeweg sloeg deze formule flink aan en na de landelijke doorbraak in 2011 volgden twee waanzinnige jaren. In 2013 dendert de Maniacs-locomotief dus vrolijk door op Festyland, met alle waanzin van dien.

Editie 2012

Vorig jaar genoten maar liefst meer dan 30.000 festivalgangers van ruim 100 live-acts, verspreid over 10 podia. Op de FestyLand website staat de aftermovie van de zeer succesvolle editie van 2012.

Website & Social Media

Volg de FestyLand website en social media (o.a. Facebook, Twitter, Youtube) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuwtjes.