Kensington

Band gaat akoestisch in Nijmeegse kerk.

Op 17 juli betrad Kensington de arena om hun muziek te laten horen aan wederom een volle Stevenskerk.

In de Stevenskerk een speciaal akoestisch optreden van Kensington. Voorafgaand aan de show speelde Mattanja Joy Bradley een korte akoestische set. Mattanja verslikte zich in een uitspaak beter Arm en ongelukkig dan …..

Een cover “Sucker for love” van opposits die ze speelde bij Giel. Haar prachtige stem deed het geweldig.

Kensington had alle nummers geherarrangeerd voor deze avond. Ze hadden eigenlijk net te weinig tijd om deze setting te oefenen. Dat was niet te horen! Alles klonk als een klok, complimenten aan de band. Je zag dat de band zelf ook aan het genieten was van dit speciale optreden.

Voelt hier in de kerk net als MTV inpluggend als Nirvana.

Ze speelde in hun 50 minuten durende set o.a “We are the young” en “Ghost”.

Het blijft toch lastig om het klein te houden als er even werd aangezet. “Home” werd gespoeld in een mooie harmonieuze samenzang. Op het eind hoor je het nagalmen als de zang al gestopt is, dan hoorde je de kerk in optima forma. Kensington lied een prima indruk achter bij mij, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht! Weer een positief geluid uit de Stevenskerk.

Vanavond 18 juli bij Met Michiel de opnames van deze show.

Verslag en fotografie: Hans Kreutzer