Skillet

Succesvolle platina rockband special guest van Nickelback .

De Amerikaanse rockband Skillet bestaat uit leadzanger en bassist John Cooper, gitarist en keyboardspeler Korey Cooper, drummer en zanger Jon Ledger en leadgitarist Seth Morrison, vindt zijn oorsprong in 1996 en onlangs is het nieuwe album van Skillet, getiteld ‘Rise’, uitgekomen. Skillet, al tweemaal genomineerd voor een Grammy Award, is momenteel op tournee voor dat laatste album, dat deze week op nummer vier binnenkwam in de Billboard Top 200. De explosieve start van het album werd ingegeven door het succes van vier nummers die de band recentelijk uitbrachten via iTunes. De eerste twee, ‘Sick Of It’ en ‘American Noise’ bereikten allebei de nummer 1 positie in de iTunes Rock Songs Chart. De andere twee songs, ‘Rise’ en ‘Not Gonna Die’ bereikten beiden de tweede plek. Het voorlaatste album van Skillet, ‘Awake’ bereikte al de platinum status in 2012. Genoeg redenen dus voor Nickelback om Skillet als speci! al guest uit te nodigen voor hun komende tour.

Nickelback kijkt uit naar de komende ‘The Hits Tour’. Frontman Chad Kroeger: “We were blown away by the sheer number of people who came to see us last time, during the Here And Now Tour. There where so many fans who could not get a ticket last year that we were imundated with requests to come back and we love playing in Europe so much!”

Radio Veronica presents
NICKELBACK & special guest Skillet – The Hits Tour

Maandag 18 november 2013
Ziggo Dome, Amsterdam
Entree: € 49,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

De kaartverkoop voor het concert van Nickelback & special guest Skillet is reeds begonnen via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).