Summertime Festival

Pure gezelligheid in Den Haag.

Het gratis toegankelijk Summertime Festival is een samenwerking van Musicon en de Grote Markt. Van 26 tot en met 28 juli vond het festival weer in het centrum van Den Haag plaats.

Het Summertime Festival betekent ieder jaar drie dagen lang akoestische muziek  in centrrum Den Haag. Met het mooie weer waren ditmaal veel bezoekers naar het festival getrrokken. In een gezellige sfeer genoten zij daar optimaal van kwaliteitsmuziek.

Alle drie de festivaldagen hadden een eigen thema. Vrijdag stond in het teken van ritme en blazers, zaterdag stonden de snaarinstrumenten centraal en zondag draaide het voornamelijk om toetsen. Binnen deze drie thema’s werd er een brede mix aan stijlen geprogrammeerd waaronder klassiek, jazz, pop en wereldmuziek. De optredende artiesten zijn misschien nog niet heel erg bekend, maar wel talentvol en veelbelovend.

Fotografie: Anneke Ruys