Vampire Weekend

Band op 19 november in de HMH.

Na een wervelend optreden op De Wereld Draait Buiten afgelopen zondag komt Vampire Weekend dit najaar terug naar Nederland. De indierockgroep geeft op dinsdag 19 november een concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10:00 uur.

De uit New York afkomstige band  Vampire Weekend bracht in 2008 hun gelijknamige debuutalbum uit, dat wereldwijd werd ontvangen als een van de beste indierockplaten van dat jaar. Ook het tweede album ‘Contra’ werd bijzonder goed onthaald en werd genomineerd voor een Grammy Award. Eind mei kwam hun langverwachte derde album ‘Modern Vampires of The City’ uit.

Vampire Weekend speelde op diverse grote festivals zoals Lowlands, Rockin’ Park en Rock Werchter. Hun sound is uniek en word beschreven als een aanstekelijke mix van afrobeats en Caribische ritmes met westerse popmuziek gecombineerd met stuiterende indierock.

3FM presents

VAMPIRE WEEKEND

Dinsdag 19 november 2013
Heineken Music Hall- Amsterdam
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20:00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).