3JS

Nieuw album komt in november.

In november verschijnt het eerste album van de nieuwe 3JS. De afgelopen maanden hebben 3JS tijd gehad om aan elkaar te wennen in de nieuwe formatie. Dit resulteerde niet alleen in verschillende spectaculaire optredens, maar zal ongetwijfeld ook leiden tot een fantastisch nieuw album. Geheel in 3JS-stijl presenteert het Volendamse trio op ludieke wijze de albumtitel aan hun fans; via een door Jan Dulles getekende rebus.

Zanger Jan Dulles: We willen onze fans graag vertellen wat de titel van ons nieuwe album is…. maar ze moeten er wel IETS voor doen. Vandaar deze simpele rebus.

Op dit album is voor het eerst dat Jan de Witte, zoon van Jaap, te horen als gitarist. Jaap de Witte kondigde begin 2013 aan te moeten stoppen met optreden vanwege een neurologische aandoening aan zijn hand. Ondanks deze tegenslag is 2013 tot nu toe een fantastisch jaar voor 3JS. Na een zeer succesvolle theater-tournee ‘Bronnen’,  een gastoptreden tijdens de uitverkochte Toppers -concerten in de Arena, de spectaculaire Caprera concerten, de Top 10 notering voor ‘Totzoverder…het beste van 3JS’ en twee hitsingles ‘Bijzonder’ en ‘Zo Mooi Als Jij’, komen de heren nu met het nieuwe studio-album. Voor het nieuwe album zal de stijl ten opzichte van het laatste album ‘4 Elementen’ meer up-tempo stukken bevatten, waarbij de klankkleur duidelijk commerciëler is.

Het album zal bestaan uit 12 tracks, waaronder de nieuwe single ‘Til Me Op’ die op 23 augustus in release gaat.