ADE

DJ ster Nicky Romero opent Dance Event.

Hij is de man van het moment. Labelbaas en cross-over genie Nicky Romero mag gerust worden gezien als dé nieuwste dj-ster uit de lage landen, een hitmaker en showman pur sang. Met trots wordt daarom aangekondigd dat hij dit jaar het Amsterdam Dance Event groots zal gaan openen. Op woensdag 16 oktober komt Romero met een uitgebreide Protocol Recordings label night in de Melkweg, een feest waar zowel de dj zelf als allerlei special guests van de partij zullen zijn. Maak je klaar voor een ultiem nachtje Nicky Romero & Friends!

Het wordt de bekroning van een glansrijk jaar. Een jaar waarin Nicky Romero als nooit tevoren zijn kenmerkende en invloedrijke stijl naar het grote publiek wist te brengen. Mede dankzij zijn UK #1 hit “I Could Be The One” met Avicii, en andere chart-topping tracks als “Symphonica” en “Legacy” met Krewella is hij tot de eredivisie van de internationale dance doorgedrongen.

 

Niet alleen Romero’s producties zijn on point, ook heeft hij op festivals van wereldklasse gestaan, van Ultra Music Festival en Coachella tot Electric Daisy Festival Las Vegas en Tomorrowland. Allemaal showcases van het dj-talent van de Nederlander, die zowel onfeilbare techniek als showmanship weet te etaleren.

 

Daarnaast heeft zijn label Protocol Recordings een zeer succesvolle dominante plek ingenomen in de wereld van dance. Dankzij de consistentie van kwaliteit met hitreleases als Vince Moogin’s “Love Me Right,” John Dahlbäck’s “Nuke,” Don Diablo’s “Give It All,” Vicetone’s “Tremble,” en natuurlijk Nicky’s eigen zeer gewilde tracks.

Protocol Recordings label night
De Protocol Recordings label night op het ADE is de volgende stap in Nicky’s veelbelovende carrière. Op de avond kunnen fans Nicky Romero van zijn beste kant zien, waarbij hij exclusieve nieuwe remixes en collabs zal laten horen. Ook zal Nicky’s zelf gekozen team van special guests nieuw materiaal presenteren dat garant staat voor een avond vol energie.

Een bijzondere gebeurtenis, het ADE is inmiddels een van ‘s werelds grootste club festivals waarbij 1700 artiesten van over de hele wereld optreden in 75 clubs. In de Melkweg, een van de meest vooraanstaande venues in Amsterdam. Dit jaar zal er een “Protocol Recordings” area en een “Protocol Radio” area zijn, waarbij fans kunnen genieten van een multi-faced concert beleving.

Ga voor meer informatie naar www.protocolrecordings.com, en voor Early Bird tickets (€12.50) / Normale tickets (€17,00) naar http://bit.ly/1b7fxmk.

P.S. De eerste 250 Early Bird kaarthouders krijgen een Protocol goodiebag cadeau!

Protocol Recordings label night op Facebook!