Sandra van Nieuwland

The Voice zangeres komt met nieuwe single.

Sandra van Nieuwland brengt de eerste single van haar nieuwe album uit. Hunter werd direct verkozen tot alarmschijf op radio 538. De single komt op 5 augustus uit.

Het succes van Sandra van Nieuwland zal niemand ontgaan zijn. Tijdens haar deelname aan het derde seizoen van The voice of Holland scoorde zij eind vorig jaar al vijf nummer één hits, en haar debuutalbum And More was goed voor platina. Een succesvolle clubtour, met onder andere een uitverkocht Paradiso, volgde dit voorjaar .

Dat in Sandra ook een oprechte songwriter schuil gaat is iets wat het publiek nog niet van haar heeft gezien. Voor het tweede album benut ze dat talent dan ook maximaal.

Voor dit album (dat 23 november uit gaat komen) schrijft ze onder andere met Tjeerd Bomhof (Voicst/ Dazzled Kid), John Beck (Corinne Bailey Rae), Alex Callier (Hooverphonic) en James Walsh (Starsailor). Tjeerd Bomhof gaat het album produceren.

De eerste single Hunter schreef ze met componist en producer Tjeerd Bomhof (Voicst/ Dazzled Kid) en Mathias Janmaat (Bombay Show Pig).

De single heeft direct het label ‘Alarmschijf’ van radio 538 gekregen. En Sandra heeft daarmee een gedroomde start van de volgende stap in haar carrière.

De opvolger van And More  wordt 23 november van dit jaar verwacht. Begin 2014 staat in het teken van de eerste theater tour van Sandra van Nieuwland, deze gaat lopen van 15 januari tot 26 maart.

Hunter is vanaf 5 augustus verkrijgbaar .

www.8ballmusic.nl/sandravannieuwland