Vinylclub

Nieuwe online muziekwinkel springt in gat dat verdwenen muziekwinkels achterlaten.

Vandaag 23 augustus 2013 is www.vinylclub.nl van start gegaan. Deze website levert LP’s aan de consument tegen een prijs die gelijk ligt aan de inkoopprijs van platenwinkels en muzieksites.

Vinylclub doet dit uit ongenoegen met het kleine aanbod goede LP’s dat nog te vinden is in de weinige winkels die nog over zijn en de hoge prijzen die daar betaald moeten worden.

Voor muziekliefhebbers buiten Amsterdam is het bijna onmogelijk geworden om nog tegen redelijke prijzen LP’s te kopen. En dat terwijl het aanbod momenteel groter en interessanter is dan ooit.

De Vinylclub levert aan leden die 7,50 euro lidmaatschap betalen per maand LP’s en CD’s tegen de prijs waarvoor winkels en andere muzieksites ze inkopen van platenmaatschappijen en distributeurs. Hierdoor is het lidmaatschapsgeld gemiddeld al na 1 aankoop per maand terugverdiend.

Oprichter Martijn Geurts laat weten, “2 jaar geleden zijn we begonnen. We hebben een site gebouwd en zijn begonnen met het leveren van LP’s en CD’s aan vrienden, kennissen en onszelf. Dat bleek een gat in de markt, nu maken we de overstap naar alle muziekliefhebbers die graag mooie muziek willen kopen tegen lage prijzen”.

www.vinylclub.nl heeft ruim 100.000 lp’s beschikbaar, 500.000 cd’s en 70.000 films. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via www.vinylclub.nl