Waterpop

Festival beleeft 36ste editie.

Waterpop, hét gezelligste festival voor jong en oud, vond dit jaar plaats op zaterdag 10 augustus 2013 in het Hofpark te Wateringen. Dit gratis toegankelijke festival is al meer dan 36 jaar een begrip in heel Nederland.

Elk jaar staan lokale helden, maar ook grote namen op de planken om het kleine plaatsje in het Westland eens flink te laten schudden. Op deze zaterdag van het jaar kon je weer genieten van dé muziek van nu, van heavy metal tot rock & roll, van funk en jazz tot rock en pop naar blues, bedenk het maar en Waterpop biedt het. Aanstormend talent laat zich zien aan het grotere publiek, grote gevestigde namen bewijzen waarom zij op het podium thuis horen.

Acts op deze 36ste editie waren onder meer Skip & Die, Traumahelikopter, Jon Tarifa, Jungle By Night, Hausmagger en vele anderen. @Waterpop

www.waterpop.nl

Fotografie: Anneke Ruys en Moos Wolfs