Armin van Buuren

DJ wint 5 jaar op rij bij DJ Awards.

– ‘Best International DJ’ & ‘Best Trance DJ’

Gisteravond, bij de DJ Awards show in Ibiza’s beroemde club Pacha, heeft Armin van Buuren de awards voor ‘Best International DJ’ en ‘Best Trance DJ’ in ontvangst genomen. Het is het vijfde jaar op rij dat de DJ het beeldje voor ‘Best Trance DJ’ mee naar huis neemt, en het derde jaar voor ‘Best International DJ’. Duizenden muziekliefhebbers vanuit de hele wereld hebben op de DJ Awards gestemd.

De DJ Awards is een non-profit organisatie, in 1998 opgezet om de talenten van DJ’s erkenning te geven. De jaarlijkse award show is een hoogtepunt in het zomer seizoen op Ibiza, het epicentrum van de dance tijdens de zomer maanden.

Armin is momenteel bezig met de voorbereidingen van zijn Armin Only – Intense wereld tour, die in november aftrapt, evenals de A State of Trance 650 tour die gepland staat voor begin 2014. Vorige week is de tweede single van zijn album ‘Intense’, ‘Beautiful Life’ ft. Cindy Alma’ uitgebracht.

Voor meer informatie, check www.arminvanbuuren.com, www.arminonly.com or www.astateoftrance.com.