Ellie Goulding

Zangeres live in Heineken Music Hall.

Ellie Goulding geeft op zaterdag 15 februari 2014 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

Haar concert in eerder dit jaar in Paradiso was binnen enkele weken stijf uitverkocht en op de zaterdag van Pinkpop dit jaar kon iedereen haar nummers als Lights, I Need Your Love en Burn meezingen.

Ellie Goulding brak in 2010 door en werd bekend door de eerste plaats op de BBC Sound of 2010, een door de BBC samengestelde lijst van de meest veel belovende artiesten. Datzelfde jaar won ze ook de Critics’ Choice Award bij de Brit Awards. Beide belangrijke prijzen in één jaar zijn eerder door Adele gewonnen.

Multi-instrumentalist Ellie Goulding heeft een heel eigen geluid, dat zweeft tussen modern popgeluid gecombineerd met hele verschillende genres: indie pop, synthpop, folktronica, dream pop en alternative dance.
Ze heeft samengewerkt met o.a. Skrillex en Calvin Harris en maakte met rapper Tinie Tempah de single Wonderman. Daarnaast stond ze eerder al in het voorprogramma van John Mayer.

ELLIE GOULDING
+ special guest

Zaterdag 15 februari 2014
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 32 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Fotografie: Harold Versteeg