J. Cole

Rapper met ‘What Dreams May Come Tour naar Amsterdam.

 J. Cole is een van de hotste rapper van het moment. Op vrijdag 22 november komt hij naar de Heineken Music Hall in Amsterdam om het bewijs leveren dat hij ‘the new big name in hiphop’ is. Het concert is onderdeel van zijn wereldtour in het kader van zijn onlangs verschenen album ‘Born Sinner’. De kaartverkoop start op vrijdag 20 september om 10.00 uur via Ticketmaster.

Iedereen die J. Cole volgt en eerder live heeft mogen meemaken, weet dat hij de snelst rijzende ster binnen de hiphop is. In 2009 tekende hij als eerste artiest bij het Roc Nation label van Jay-Z en vandaag de dag is hij één van de meest gerespecteerde en gewilde urban producer-tekstschrijvers. J. Cole heeft twee no.-1 albums op zijn naam en werkte samen met wereldartiesten als Beyoncé, Kanye West, Rihanna, 50 Cent en Drake. In januari 2011 stond Cole in het voorprogramma van Drake in de Heineken Music Hall en in december van dat jaar speelde hij solo de Melkweg plat in het kader van zijn “Cole World World Tour”. State Magazine schreef erover: “Cole is (…) een rapper van de oude stempel – in de goede zin van het woord – zoals je ze tegenwoordig niet zo heel vaak meer ziet. In alles is J. Cole op en top een pro.”

Born Sinner
Na zijn debuutalbum ‘Cole World, the Sideline Story’ en twee ‘Truly Yours’ EP’s komt J. Cole in juni 2013 met zijn langverwachte tweede studioalbum ‘Born Sinner’. Het blijkt opnieuw een kaskraker, die op twee binnenkomt en in no-time de nummer 1-positie van de US Billboard Charts haalt. J. Cole steekt er en passant Kanye West de loef mee af, die op exact dezelfde dag zijn nieuwe album lanceerde. Iets wat breeduit werd uitgemeten in de hiphop-pers. Aan het album ‘Born Sinner’ werkten o.a. Miguel, TLC en Kendrick Lamar mee. Het album is door pers en fans enthousiast ontvangen. Ook in Nederland zijn de reacties ronduit positief: “Cole World was goed, Born Sinner is alleen maar beter”, aldus Hiphopinjesmoel.nl.

Wil je weten hoe de toekomst van hiphop klinkt? Kom dan op vrijdag 22 november naar J. Cole in de Heineken Music Hall!

 

Voorverkoop

De kaartverkoop voor het concert van J. Cole op vrijdag 22 november in de Heineken Music Hall start op vrijdag 20 september 2013 om 10.00 uur via de website van Ticketmaster, 0900 – 300 1250 (€ 0,45 p/m) en de bekende voorverkoopadressen.

Vrijdag 22 november 2013

Puna.nl presents

J. Cole – What Dreams May Come Tour
Heineken Music Hall | Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 36,- (excl. servicekosten)

Kijk voor meer informatie over J. Cole op www.jcolemusic.com of op Facebook.