Live 38XXL

Guus Meeuwis brengt Brabantse gezelligheid naar Live 38XXL.

Hij is een van de populairste zangers van de lage landen. De Brabander heeft 32 stadionconcerten op zijn naam staan. En vanaf het moment dat hij op het podium verschijnt, barst het feest los. Guus Meeuwis! De Tilburgse rasartiest zet ook dit jaar weer de Amsterdamse Ziggo Dome op zijn kop tijdens het vijfjarig jubileum van LIVE38XXL. Samen met Kane, Racoon, Nielson, Gers Pardoel, Sharon Doorson, Leona en de Edwin Evers Band bezorgt hij de bezoekers een topavond met de beste muziek en heel veel gezelligheid!

LIVE38XXL is het jaarlijks terugkerende livemuziekspektakel van 538 waarbij verschillende vrienden van het radiostation een wervelende show weggeven. Dit alles onder begeleiding van de Edwin Evers Band. Het populaire event trekt ieder jaar weer duizenden muziekliefhebbers.

Tickets zijn voor slechts € 35,- verkrijgbaar via de website www.538.nl/live38xxl, de 538 Ticketshop of via de winkels van Primera.

Meer informatie: www.538.nl/live38xxl

Foto’s: Harold Versteeg en Walter Blokker