Sharon Doorson

Songschrijver Madonna schreef haar nieuwe single.

Niemand minder dan Jenson Vaughan, die de hitsingle ‘Girl Gone Wild’ voor Madonna schreef en meeschreef aan de hit ‘This is what it feels like’ van Armin van Buuren, heeft samen met Addy van der Zwan en Mark Simmons de nieuwe single ‘Run Run’ geschreven voor Sharon Doorson. ‘Run Run’ staat op haar debuutalbum ‘Killer’en gaat op 27 september als single in release via iTunes en alle downloadportals.

Uit de reacties via Facebook en Twitter werd duidelijk dat ‘Run Run’ favoriet was bij de fans. Als bonus track verschijnt er tevens een akoestische versie van de track. In deze versie wordt Sharon uitsluitend begeleid door een gitaar en komt haar krachtige geluid nog beter tot zijn recht.

Voor de videoclip is dit keer gekozen voor een nieuw creatief team. Regisseur Mike Static laat aan de hand van prachtige zomerse beelden niet alleen een zeer energieke Sharon Doorson zien, maar ook haar emotionele kant wordt op zeer opvallende wijze in beeld gebracht in deze nieuwe video. Haar look is hier helemaal op aangepast; het knalrode haar heeft plaats gemaakt voor blonde krullen en haar kledingontwerper Bjorn van den Berg heeft bewust gekozen voor lichte, zachte outfits, in tegenstelling tot de zwarte stoere pakken met studs uit de vorige videoclips.

 

Sharon Doorson: Ik ben ontzettend blij dat ik ook weer een compleet andere kant van mezelf kan laten zien en horen. De akoestische versie is echt heel bijzonder geworden en ook in de videoclip laat ik een wat zachtere kant van mezelf zien in plaats van de stoere Sharon zoals in mijn vorige clips ‘High on your love’ en ‘Killer’.

Bekijk de video van ‘Run Run’ via deze link: http://www.youtube.com/watch?v=IjInIK4URq4

Buitenland

Met de carrière van Sharon Doorson gaat het sinds de release van haar met Gouden status bekroonde debuutsingle ‘Fail in love’ zeer voorspoedig. In Nederland heeft Sharon inmiddels al drie hitsingles op haar naam staan, maar ook het buitenland heeft de 27-jarige zangeres en haar aanstekelijke songs ontdekt. Haar single ‘High on your love’ was de meest gedraaide single in Polen. Onlangs trad Sharon op voor 30.000 mensen samen met wereldsterren als Loreen en Amy MacDonald tijdens het grootste Poolse festival Sopot: Top of the Top.  De tv-uitzending van de show werd door 6 miljoen Polen bekeken. De grootste radiozenders in Frankrijk, waaronder NRGY radio, draaiden haar single grijs. In Duitsland stond ‘High on your love’ op de belangrijkste compilaties en in Canada behaalde de single zelfs de top 10 van de dance-charts. Ook in Oekraïne, Rusland, Zwitserland en Oostenrijk kwam de single regelmatig voorbij op de bekende clipzenders.  Armada USA zorgde voor airplay op meer dan 44 zenders in de U.S.A. en inmiddels heeft Sharon interviews gedaan met zeer veel gelezen music blogs waaronder Vibe.com, Joonbug.com, Trancesound. Recensies van haar singles verschenen o.a. in DJ Mag Magazine.

 

www.sharondoorson.com