Chloe Charles

Chloe Charles solo in People’s Place.

Na een succesvol optreden op het So What’s Next festival zal Chloe voor het eerst een solo optreden in Nederland geven.  Op 17 november aanstaande speelt de Canadese singer-songwriter en gitariste in People’s Place Amsterdam.

Twee jaar geleden bracht Chloe Charles haar debuut EP ‘Little Green Bud’ uit. Een toepasselijke titel die de toon heeft gezet voor een ontluikende carrière. Met de release van het nieuwe album ‘Break The Balance’ komt haar carrière nu tot volle bloei.

Chloe Charles is het stiefzusje van Julian Lennon. Deze bijzondere familieband heeft haar een speciale kijk op roem en de muziekindustrie gegeven. Deze visie heeft haar er van overtuigd haar eigen weg te volgen. Dat dit de goede keuze is wordt bevestigd door fans en critici. Journalisten vergelijken haar met een keur aan zangeressen: van Björk tot Billie Holiday, van Amy Winehouse tot Adele, van Alicia Keys tot Joni Mitchell.

Bekijk een voorproefje van Chloe live via: www.youtube.com/watch?v=O6zGMMECXiA

Zondag 19 november – People’s Place – Stadhouderskade 5/6

Aanvang: 21.00 uur – Kaarten: www.ticketmaster.nl