Don’t Let Daddy Know

Het populaire dance-event komt naar Nederland!

Het stijlvolle succesconcept van E&A Events & ID&T dat vier jaar geleden haar debuut beleefde in de Privilege, ’s werelds grootste club op het nummer 1 dance eiland: Ibiza. Na Miami, Ibiza en Mysteryland Festival, is het tijd om in de Amsterdamse Ziggo Dome het Nederlandse dancepubliek te verenigen met de wervelende show van Don’t let Daddy Know!

Op zaterdag 8 maart 2014 neemt het  feest de enorme concerthal over: Ziggo Dome. De zaal die eerder podium bood aan artiesten zoals Swedish House Maffia, Tiesto, Calvin Harris en Chuckie.

‘Don’t Let Daddy Know’ staat bekend om zijn internationale allure incusief spectaculair entertainment en succesvolle shows met omstreden namen als Steve Aoki, Showtek, Major Lazer, Sander van Doorn, Thomas Gold, Dyro, Martin Garrix, Sem Vox, AN21&Max Vangeli en vele anderen!

Het doel is om het publiek tijdens deze achtbaanrit de meest intense clubervaring te geven. Elk verlangen vervuld door het creeëren van een buitengewone samensmelting van muzikale herinneringen. Naast de muziek wordt het publiek getrakteerd op een mind-blowing avond uit met de beste dj’s, uitdagende decoraties en ‘Don’t Let Daddy Know’ gadgets.

Verwacht uitzonderlijke shows die je naar een hogere atmosfeer brengen, in een exceptionele en ongewone stijl van entertainment.

De verkoop van de Early bird tickets start op maandag 28 oktober om 10 uur ’s ochtends op www.dldk.com. Deze tickets hebben de speciale prijs van €45 euro (ex. toeslagen). De eerste 500 ticketkopers krijgen een gratis ‘Dont Let Daddy Know’ t-shirt.

Koop je tickets zo snel als je kan, en onthoud: #DontLetDaddyKnow

Locatie: Ziggo Dome, De Passage 100 Amsterdam, Nederland

Wanneer: Zaterdag 8 maart 2014

Presale & Info: www.dldk.com en alle filialen van Primera

Minimum leeftijd: 18 jaar

#DontLetDaddyKnow