Giovanca

Zangeres maakt opwachting in De Groene Engel.

Het langverwachte derde album van zangeres Giovanca is een feit. Satellite Loveis een warm, soulful album met een authentieke sound. Samen met haar band vertolkt ze de songs van het album. De nieuwe nummers en sound zijn geïnspireerd door het vintage geluid van haar geboortejaar 1977 en de jaren daaromheen: The golden era of soul, latin, jazz, space and funk.

Sinds haar debuut Subway Silence (2008) en opvolger While I’m Awake (2010) is de Nederlandse /Curaçaose zangeres niet meer weg te denken uit de soul/jazz/pop scene. Met haar fijne stemgeluid en innemende podiumverschijning veroverde ze podia in verschillende delen van de wereld. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent, genomineerd voor een Edison en 3FM Award én mocht een zilveren harp in ontvangst nemen.

Het nieuwe album is 20 september gelanceerd & Groene Engel was een van de eerste zalen die ze aandeed.@ De Groene Engel

Fotografie: Hans Kreutzer