L.A.Vation

The World’s Greatest Tribute to U2.

Winactie optreden 30 november WTC Expo Leeuwarden

 L.A. Vation, afkomstig uit Los Angeles, de entertainment hoofdstad van de wereld, heeft haar naam mede geïnspireerd op ‘Elevation’ de derde single van U2’s album All That You Can Leave Behind. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij het echte U2 als L.A.vation.

L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin.

Op zaterdag 30 november staat deze band op een groot podium in Leeuwarden.

WTC Expo, aanvang 20.00

Info: www.wtcexpo.nl

Facebook: www.facebook.com/wtcconcerten

aanvang: Doors: 20:00 – Support act 20:30

Ticketprijzen: euro 14,50 excl. servicekosten

http://youtu.be/CFzw0sAcmgo

http://youtu.be/Q22dw9dGQxI

Nieuwsgierig geworden naar hoe L.A.Vation live klinkt? Wij verloten 2 x 2 kaartjes voor het concert in Leeuwarden. Stuur een mail naar info@gooddayz.nl en schrijf daarin waarom juist jij kans moet maken op deze kaartjes