Leonie Meijer

‘Luister Maar Live’- concert op duizenden schermen.

Het exclusieve ‘Luister Maar Live’-concert, dat Leonie Meijer op 24 oktober gaf werd gefilmd door drie camera’s en live gestreamd op BIG Entertainment, het grootste en snelst groeiende entertainment platform van Nederland. Tevens werd het concert gestreamd op verschillende online kanalen van Novum. Dit is de eerste keer dat een concert tegelijkertijd op meer dan één online kanaal te live volgen is. Het Luister Maar Live-concert wordt bijgewoond door 100 prijswinnaars van 100% NL Radio.

Gisteren was de release van ‘Scherven van Geluk’, de vierde single van het album Luister Maar. Gisteravond reikte Leonie symbolisch het eerste exemplaar van haar single uit aan het publiek, tijdens haar optreden op het Oktoberfest in Rockanje. ‘Scherven van Geluk’, geschreven door Roel van Velzen en Nick Schilder, is een gevoelige ballad.

‘Scherven van Geluk’ is verkrijgbaar via iTunes en alle downloadportals.

Beluisteren kan via deze link: http://youtu.be/BRTgjHYbp6Y

Roel van Velzen over Leonie: ‘Ik ken Leonie al een jaar of tien, en heb haar stem altijd erg veelzijdig gevonden; heel stoer maar ook breekbaar. In dit liedje komt dat erg goed tot zijn recht. “Dit is iets voor Leonie!” concludeerde Nick en ik, al schrijvend.’

Behalve met  Roel en Nick werkte Leonie voor haar tweede album  Luister Maar ook samen met andere gevestigde namen uit de Nederlandse muziekindustrie waaronder Ruth Jacott en Joost Marsman. Leonie Meijer schreef het leeuwendeel van de liedjes voor haar tweede album samen met haar vaste producer en componist Daniel Gibson. In november 2011 verscheen haar debuutalbum Los met hierop hits als Schaduw, Hey en het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de Grond’.

Dit jaar schreef Leonie het nummer ‘Moet ik dan altijd een winnaar zijn’ voor het Kinderen voor Kinderen album dat vorige week op #1 binnen kwam in de albumcharts.