Maaike Ouboter

Zangeres maakt opwachting in Grote Zaal van Paradiso.

Als support van Janne Schra en tijdens de recente tour met de Beste Singer-Songwriters van Nederland kreeg MAAIKE OUBOTER iedere zaal muisstil. Na een uitverkochte clubtour op eigen kracht doet ze op 20 maart 2014 de Grote Zaal van Paradiso aan. De voorverkoop start zaterdag.

Als de indrukwekkende cijfers van Dat Ik Je Mis niet overtuigen (binnen enkele dagen #1, bijna 5,5 miljoen views op YouTube), dan doet de prachtige stem van Maaike dat alsnog: loepzuiver, breekbaar en vol emotie.

Razendsnel uitverkocht
Tijdens de recente tour met De Beste Singer-Songwriters van Nederland kon je een speld horen vallen als Maaike haar kleine liedjes zong. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat haar eigen clubtour in januari 2014 razendsnel uitverkocht. Reden te meer om op 20 maart de volgende stap te zetten: de Grote Zaal van Paradiso. Het belooft een bijzondere avond van een bijzonder talent te worden.

Tickets
De voorverkoop voor deze show start komende zaterdag 19 oktober 2013 via Paradiso.nl. Tickets kosten €12,50 (excl. servicekosten).