Sander van Doorn

DJ en producer kondigt wereldtournee aan.

Een van ‘s werelds grootste DJ en producer Sander van Doorn start op 16 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event met zijn DOORN Label Nights World Tour.

De DJ/Producer is zonder twijfel een van de zwaargewichten in de elektronische muziekscene vandaag de dag. Naast optreden en eigen nummers uitbrengen, biedt hij een platform aan veelbelovende en opkomende talenten via zijn eigen DOORN Records. Het label heeft een zeer succesvol jaar gehad met meerdere hits. De tracks ‘ Tsunami’ van DVBBS & Borgeous, ‘Puzzle’ van Quintino & Blasterjaxx en natuurlijk Sanders eigen hit ‘Joyenergizer’, waren zeer behaalden hoge chart noteringen wereldwijd.
De DJ heeft daarom besloten met deze talenten op tour te gaan en de wereldwijd bekende podia te betreden met zijn DOORN Label Nights, waarvan de kick off plaats vind tijden het Amsterdam Dance Event deze maand.

Talenten
Voor zijn DOORN Label nights op 16 oktober in Escape Amsterdam heeft Sander van Doorn een paar van de meest getalenteerde artiesten uitgenodigd om de avond naar grote hoogte te brengen. Onder anderen Dubvision, Firebeatz, Moguai en Quintino zijn aanwezig, evenals de grootmeester zelf. Na deze avond zal Sander van Doorn de data van zijn World Tour bekendmaken en het geluid van zijn label over de wereld verspreiden.

‘Ik ben erg trots op de grote talenten waar ik mee werk als label eigenaar, I love it!’, aldus Sander van Doorn. ‘Ik voel me bevoorrecht om jong talent een kans te kunnen geven hun eigen muziek uit te brengen. Dat is heel belangrijk voor de dance scene. Ik probeer ze te helpen met produceren en leer ook veel van hen tegelijkertijd. Nu is het tijd om via een tour de wereld kennis te laten maken met de diversiteit van mijn muziek en de energie die ik op het podium breng!’

TRAILER:
http://www.youtube.com/watch?v=OW0tzw2b2Vk

Sander van Doorn presents: DOORN Label Night
16 Oktober in Escape Amsterdam
Kaarten zijn hier verkrijgbaar:
https://shop.ticketscript.com/channel/web2/get-dates/rid/W3J4F75K/eid/179076/language/en

Sander van Doorn op Facebook

www.sandervandoorn.com