The Wanted

Brits-Ierse boyband kondigt wereldtournee ‘Word of Mouth World Tour’ aan.

Op vrijdag 21 februari geeft de band een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur.

De vorige concerten van the Wanted zijn wereldwijd door meer dan 1 miljoen mensen bezocht. Met hun aankomende wereldtournee die bestaat uit optredens in Europa, Canada en Amerika zal dit aantal fors stijgen. The Wanted bandlid Max George zegt over de aankomende tour: ‘We can’t wait to get back on the road, for what is our biggest tour so far. One of the best things about being in a band is performing live in front of the fans, and to do that across the world has always been our dream. Every night is going to be one long party!

Het nieuwe album ‘Word of Mouth’, dat begin november uitkomt, belooft een combinatie van klassieke pop en een muzikale kant van de band die ze nog niet eerder lieten zien. Het album bevat veel potentiele hitsingles zoals ‘Chasing The Sun’, ‘I Found You’, ‘Walks Like Rihanna’ en ‘We Own The Night’.
‘It’s taken us two years to make this album and now that it’s finally finished we are all really proud of the time and effort, not just that we put in to it but all the writers and the label too.  We think it’s our strongest album to date. We can’t wait for our fans to hear it. They’ve been really patient but hopefully they’ll think it’s worth the wait!’, aldus Tom Parker.

In 2009 werd The Wanted,  bestaande uit Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuinness, Tom Parker en Nathan Sykes,  opgericht middels een massa auditie georganiseerd door Jayne Collins (oprichtster Britse meidengroep The Saturdays). Een jaar later bracht het vijftal hun debuutalbum ‘The Wanted’ uit met daarop de hitsingles ‘All Time Low’ en ‘Heart Vacancy’. Het tweede album ‘Battleground’ verscheen in november 2011 met daarop de nummer 1 hit ‘Glad You Came’.

Q-Music presents

THE WANTED – WORD OF MOUTH WORLD TOUR 2014

Vrijdag 21 februari 2014
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 35 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).