TIKTAK NYE

Electisch Oud- en Nieuwspektakel komt er weer aan.

Op dinsdag 31 december kan Amsterdam zich weer gaan opmaken voor het grootste eclectische Oud & Nieuw spektakel van Nederland. Organisatoren E&A Events en Dexter gaan ook dit jaar tijdens de jaarwisseling een gigantische TIKTAK show neer zetten. Als Nederlands koploper op het gebied van eclectische dancemuziek, is het de organisatie dan ook alles aan gelegen om een spectaculair vervolg te geven aan de uitverkochte editie van vorig jaar.

De eclectische sound zit nu meer dan ooit in een stroomversnelling. De populariteit door heel Nederland én ver daar buiten blijft onverminderd toenemen met ambassadeurs als Yellow Claw, Sem Vox, The Partysquad en The Flexican. Samen met TIKTAK stonden ze aan de wieg van het succes. Zij staan garant voor de typische high energy cross-over sound, tijdens Oud & Nieuw natuurlijk vol TIKTAK hits: een mix tussen hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer.

TIKTAK is trots te vermelden dat ook dit jaar weer alle supersterren hebben toegezegd. Naast Yellow Claw en The Partysquad, staan ook The Flexican & Mc Sef, FeestDJRuud, Sem Vox, Girls Love DJs, Dirtcaps, Abstract, David Ghetto, Weslo, Kleine Dondersteen en Mr. V.I. op het affiche van de eindejaarafsluiter in de Heineken Music Hall. Vanzelfsprekend wordt er toegewerkt naar het 00:00 moment, waar op gepaste wijze geproost en getoost wordt op een mooi 2014