Armada Music

Vele muzikale hoogtepunten verzameld op 10 Years Armada.

2013 is een belangrijk jaar voor één van de leading labels in electronic dance music. Armada Music heeft haar 10 jarig bestaan bereikt, en kijkt terug op een decennia aan muziek.

’10 Years Armada’ viert deze mijlpaal, en biedt een unieke collectie van Armada’s muzikale hoogtepunten. Met de tijdloze tracks van Armin van Buuren, Motorcycle, Aly & Fila, W&W, Audien, Dash Berlin, Dubfire, Markus Schulz, Tim Berg, NERVO, BT en vele anderen, is dit album de verzameling van 10 jaar aan ultieme klassiekers. Het verhaal van Armada Music vertelt over muziek, passie en hard werk. De in Amsterdam gevestigde platenmaatschappij is uitgegroeid van een jongensdroom naar een award-winnend bedrijf. Voor het vijfde jaar op rij heeft Armada Music de International Dance Music Award voor ‘Best Global Record Label’ gewonnen, een teken van haar nog altijd aanwezige groei, door te investeren in de toekomst en een diversiteit aan stijlen. In Juni 2003 werd Armada Music opgericht door Armin van Buuren, Maykel Piron en David Lewis, en trapte af met Motorcycle’s ‘As The Rush Comes’. Tien jaar later staat deze track, naast vele andere grote klassiekers, op het jubileum album, ter gelegenheid van 10 jaar fantastische dance muziek.

’10 Years Armada’ neemt je mee op een muzikale trip, van de klassiekers van Origene, Questia, Signum, Binary Finary en Chicane naar het moderne geluid van Armin van Buuren, Way Out West, Faithless, Nadia Ali, Orjan Nilsen, Tim Berg, Shogun en Antillas. Tijdloze klassiekers en favorieten van vandaag, maar bovenal: hoogtepunten van het geliefde platenlabel Armada Music.

Op naar de volgende 10 jaar.