Channah

Zangeres presenteert debuutalbum in Paradiso.

Met trots zal de Nederlandse zangeres Channah zondag 1 december a.s. haar lang verwachte debuutalbum, getiteld “Syrup & Rain”, presenteren in Paradiso. Niels Geusebroek zal het eerste exemplaar overhandigen aan Channah en haar band.

Channah schreef al liedjes met en voor Anouk, Niels Geusebroek, Jenny Lane, Dennis Kolen en Sandy Dane. Twee jaar geleden nomineerde 3FM Serious Talent haar voor de titel ‘NS Festivaltalent’ en vorig jaar won ze de compositiewedstrijd van het tijdschrift ‘Schrijven’. Na haar optreden tijdens het festival ‘Into The Great Wide Open’, was de tijd rijp om de studio in te gaan. Samen met haar muzikanten en producer Huub Reijnders (o.a. BlØf, Krezip en Giovanca) werkte ze aan haar nieuwe repertoire, waarbij catchy en dromerige riffs afgewisseld worden met rauwe upbeat melodieeën. Het spannende en boeiende resultaat is terug te horen op het album ‘Syrup & Rain’, dat 2 december a.s. wordt uitgebracht.

www.channahmusic.nl