Claw Boys Claw

Legendarische rockgroep in LuxorLive.

Frontman Peter te Bos en gitarist John Cameron hebben er, aangevuld met een verse ritmesectie, weer helemaal zin in.

In 2008 was Claw Boys Claw al helemaal terug met hun album Pajama Day en sindsdien is het weer ouderwets rocken geblazen. De nieuwste collectie songs heet Hammer en bevat een lading energieke garagesongs die het 30-jarig bestaan van de band met een dikke pluim afrond.De hit Rosie uit 1992, de shows met Nick Cave, de indrukwekkende lijst festivals; Claw Boys Claw heeft een CV om verliefd en jaloers op te worden. Ze komen naar Arnhem om een potje te rocken, te lachen en te zweten met een heerlijk nieuw album.

Voorprogramma BlackboxRed vonkt van spanning. Terwijl Eva heftig met haar gitaar in gevecht is, stuwt Stefans gejaagde drums het duel tot ontsporing, resulterend in een opwindend schouwspel. Vergis je niet, dit Nederlandse duo is hard, uitdagend en dansbaar.

@LuxorLive

Fotografie: Rob Herstel