Nickelback

Band signeert gitaar voor veiling Giro 555.

Nickelback maakt zich hard voor de Filipijnen. Zij stelden vandaag in de Veronica studio een gesigneerde gitaar beschikbaar voor de veiling.

De Kickoff van Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden staat dit jaar in het teken van de hulpactie voor de Filipijnen. De dj’s van Radio Veronica organiseren aanstaande maandag een on air veiling. De hele dag worden er bijzondere veilingstukken aangeboden met het doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Giro 555.

Een groot aantal bekende artiesten, BN’ers en natuurlijk de Radio Veronica jocks zelf bieden bijzondere items voor de veiling aan. Zo kunnen luisteraars van Radio Veronica bieden op een VIP treatment bij de show van Jörgen Raymann en een Meet & Greet met zijn typetje Tante Es of een persoonlijke lunch met Marco Borsato en een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwe, nog niet uitgebrachte album. Radio Veronica dj Mark van der Molen stelt zijn complete Mr. Bean collectie voor de veiling beschikbaar, dj Silvan Stoet verhuurt zichzelf als autowasser en Juri Verstappen komt bij je thuis om met zijn dj-set een feestje te bouwen.

Nickelback in de studio

Het grootste veilingstuk is een gitaar van Nickelback. De Canadese rockband is maandag exclusief in de studio van Radio Veronica aanwezig. Daar zullen de bandleden één van hun gitaren signeren en voor de veiling aanbieden. Daarna zal Nickelback tijdens de uitzending van Patrick Kicken tussen 13.00 en 16.00 uur de eerste stem uitbrengen voor de Radio Veronica Top 1000 Allertijden en zijn de bandleden een uur lang Patricks co-hosts.

Bieden op de bijzondere stukken kan vanaf maandagmorgen via Radioveronica.nl.

Fotografie: Gwendolyne van Erp LivePicz.nl