Robbie Williams

Zanger kondigt Europese tour aan.

Zojuist heeft Robbie Williams zijn Europese tour aangekondigd. Op zondag 4 mei geeft de Britse zanger een concert in Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert staat in het teken van zijn nieuwe album ‘Swings Both Ways’ dat afgelopen vrijdag is verschenen. De kaartverkoop start woensdag 4 december.

Nog nooit eerder gaf Robbie Williams een Swing concert in Nederland. In 2001 bracht de zanger zijn eerste album in dit genre uit ‘Swing When You’re Winning’. Dit album werd in zijn thuisland Engeland zeven keer platina. Nu twaalf jaar later is afgelopen vrijdag opvolger ‘Swings Both Ways’ verschenen. Het nieuwe album werd voorafgegaan door de release van de eerste single ‘Go Gentle’ en bevat zowel nieuwe nummers, bekende nummers die in een nieuw jasje zijn gestoken en duetten met onder meer Olly Murs, Lily Allen en Michael Bublé. Robbie schreef de nieuwe nummers samen met Guy Chambers, met wie hij voor het eerst sinds 2009 weer samenwerkte.

Voor meer informatie en tourdata zie http://www.mojo.nl/download/pdf/id/277

ROBBIE WILLIAMS – Swings Both Ways Tour 2014

Zondag 4 mei 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: € 69, € 79, € 84 en € 89 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.30 uur

Kaartverkoop start woensdag 4 december om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).