Status Quo

Legendarische band naar Ijsselhallen. in Zwolle.

De legendarische Frantic Four line-up van Status Quo komt eenmalig terug naar Nederland. Francis Rossi, Rick Parfitt, Alan Lancaster en John Coglan staan op zondag 23 maart op de bühne van de IJsselhallen in Zwolle. De kaartverkoop van dit concert van Status Quo begint aanstaande zaterdag 30 november om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Vanwege het succes in Engeland en de enorme belangstelling van de fans, zal Status Quo nog éénmaal in de legendarische samenstelling spelen van de Frantic Four. Speciaal voor die gelegenheid past de band ook zijn setlist aan en speelt Status Quo exact zoals in de jaren zeventig, met nummers uit lang vervlogen tijden. In maart van dit jaar bracht Status Quo een DVD uit, gefilmd tijdens het reünieconcert in de Wembley Arena. Naar aanleiding van de eerste reeks reünieconcerten in Engeland zei Francis Rossi: “Weer samen spelen na al die jaren was geweldig, niet helemaal perfect, maar het belangrijkste was dat de chemie er weer was tussen de bandleden!” Mooi dat ook de Nederlandse fans dit met eigen ogen mogen aanschouwen, op zondag 23 maart in Zwolle. Het zal definitief de laatste keer zijn dat Status Quo in deze legendarische bandbezetting optreedt in Nederland.

STATUS QUO – FRANTIC FOUR

Zondag 23 maart 2014
IJsselhallen, Zwolle
Entree: € 50 in de voorverkoop (excl. servicekosten) / Dagkassa: € 55 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Status Quo start aanstaande zaterdag 30 november om 10.00 uur via www.ticketmaster.nlen 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Foto: Alphons Nieuwehuis