Festival Stille Nacht

Mix van singer-songwriter, folk en indiepop.

De eerste Eindhovense editie van Stille Nacht brengt een mooie mix van singer-songwriter, folk en indiepop!

Festival Stille Nacht was op 15 december in Eindhoven, daarvoor in Lelystad (14 dec) en Volendam (13 dec) dit jaar. De donkere dagen en kou zijn niet meer vervelend, want wij zitten met z’n allen binnen en genieten van intieme shows en een gezellige (pre-)kerstsfeer. Vrees niet, wel zonder de kerstliedjes. Wat dan wel? Een exclusief solo-optreden van Tim Knol bijvoorbeeld. Of van Tangarine, de Simon & Garfunkel van Nederland en huisband van DWDD. Wacht, ook Eefje de Visser betoverde de Effenaar met de engelachtige liedjes van haar doorbraakalbum ‘Het Is’. Stille Nacht, nog nooit hoorde je zoveel fijne indie, singer-songwriters en rootsmuziek op één avond. @De Effenaar

Fotografie: Hans Kreutzer