Nielson

Zanger kondigt langverwacht album aan.

Het langverwachte album van de Nederlandse zanger Nielson ligt op 7 maart in de winkel. ‘Zo Van Ah Yeah’ is de eerste plaat van de zanger, die bekend werd door zijn deelname aan het tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. De 23-jarige Nielson, echte naam Niels Littooij, zong in het programma het nummer ‘Beauty & de Brains’, dat daarna een gigantische succes werd en een dubbele platina status bereikte.

Festivals en stadions

Na zijn eerste hit volgde de tweede platina zomerhit ‘Hoe’, samen met Miss Montreal, en de titelsong van de gelijknamige Nederlandse film ‘Mannenharten’, een samenwerking met BLØF. Deze hits staan uiteraard allemaal op het debuutalbum. Dankzij deze successen in zijn nog prille carrière heeft Nielson het afgelopen jaar op grote festivals zoals Concert at Sea en Vrienden van Amstel Live gestaan en in de bekendste concertzalen van Nederland gespeeld. Deze week werd tevens bekend dat Nielson in het voorprogramma van Guus Meeuwis staat in de concertreeks ‘Groots met een zachte G’ in het Philips Stadion in Eindhoven.

‘Je hebt maar één kans’

Debuutalbum ‘Zo Van Ah Yeah’, volledig geschreven door Nielson, heeft even op zich laten wachten. De zanger uit Dordrecht is dan ook blij dat het eindelijk zover is. “Je krijgt maar één kans voor het maken van een debuutalbum en ik heb die kans gepakt. Ik heb de tijd genomen om het precies zo te maken zoals ik in mijn hoofd had”, legt de zanger en tevens co-producer van het album uit. “Ik hoop dat je vooral kunt horen hoeveel plezier ik heb in het maken van mijn muziek en dat dit enthousiasme overslaat op iedereen die de plaat opzet.”

Bekijk de album teaser op YouTube:http://www.youtube.com/watch?v=RleptKVEvYM

Vanaf april start Nielson een clubtour door Nederland, kaarten zijn verkrijgbaar via zijn website:http://nielsonmusic.nl/agenda

Bestel het album alvast op BOL.com: http://www.bol.com/nl/p/zo-van-ah-yeah/9200000022846868/

Volg Nielson op

Facebookwww.facebook.com/nielsonmusic

Twitter www.twitter.com/nielsonmusic

Foto: Walter Blokker