Pearl Jam

Band doet op 16 juni Ziggo Dome aan.

Pearl Jam heeft zojuist aangekondigd volgende zomer voor elf shows naar Europa te komen. De tour wordt op 16 juni afgetrapt in de Amsterdamse Ziggo Dome en op 11 juli afgesloten in Milton Keys, UK. De kaartverkoop voor het drie uur durende concert van Pearl Jam in Amsterdam begint volgende week vrijdag 20 december om 10.00 uur via www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm). Voor dit concert geldt een ticketlimiet van vier kaarten. De speciale ticket-presale voor leden van de Pearl Jam Ten Club begint vandaag. Op www.pearljam.com is alle informatie te vinden over deze presale.

In 1991 zorgde de debuutplaat van Pearl Jam, ‘Ten’, er in één klap voor dat de band de sterrenstatus kreeg. Inmiddels is de band tien studio-albums, honderden unieke live concerten, bijna even zoveel live bootlegs en ruim zestig miljoen verkochte albums verder. Het laatste wapenfeit van Pearl Jam luidt ‘Lightning Bolt’ en is op 14 oktober 2013 verschenen. Geproduceerd door Brendan O’Brien, is ‘Lightning Bolt’ het eerste studio-album sinds het veelgeprezen Backspacer uit 2009. In de tussentijd vierde de band in 2011 het twintigjarig bestaan met een tour en de film ‘Pearl Jam Twenty’, samen met een bijbehorend boek en soundtrack. Vorig jaar stond Pearl Jam vervolgens tweemaal op de planken van de Ziggo Dome en we zijn blij dat de band op 16 juni volgend jaar terugkomt naar diezelfde venue.

Klik hier voor het internationale persbericht en alle data van de Summer 2014 European Tour van Pearl Jam.

3FM presents

Pearl Jam – Summer 2014 European Tour

Maandag 16 juni 2014
Ziggo Dome, Amsterdam
Entree: € 55 en € 60 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop voor het concert van Pearl Jam begint volgende week vrijdag 20 december om 10.00 uur via: www.livenation.nl , www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm). Voor dit concert geldt een ticketlimiet van vier kaarten. De speciale ticket-presale voor leden van de Pearl Jam Ten Club begint vandaag. Op www.pearljam.com is alle informatie te vinden over deze presale.